Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-02@07:49:38 GMT

از سر گیری کنسرت‌های پاپ با اجرای علیرضا طلیسچی

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۴۵۷۷۱

از سر گیری کنسرت‌های پاپ با اجرای علیرضا طلیسچی

علیرضا طلیسچی آهنگساز و خواننده موسیقی پاپ با آغاز فصل جدید کنسرت‌ها، در مرکز همایش‌های برج میلاد به روی صحنه رفت.

به گزارش گروه فرهنگی ایران اکونومیست، کنسرت علیرضا طلیسچی شامگاه ۱۶ اردیبهشت در دو سانس ۱۸:۳۰ و ۲۲ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد و این خواننده توانست شبی به‌ یادماندنی را برای مخاطبانش رقم بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طلیسچی در ماه‌های گذشته توانست اجراهای متعددی را در سراسر ایران به روی صحنه ببرد و او اکنون یکی از خوانندگان پُرکارِ موسیقی پاپ محسوب می‌شود که اجراهایش در شهرهای گوناگون موردتوجه هواداران قرار می‌گیرد.

وی که پیش از اجرای تهران؛ طی دو شب به دیدار هوادارانش در شهر رشت رفته بود، شامگاه ۱۶ اردیبهشت به همت موسسه فرهنگی هنری نوای سپند به مدیریت مهدی اسفندیار روی استیج برج میلاد پرانرژی ظاهر شد و منتخبی از قطعات محبوب خود را به اجرا درآورد.

زندگی جونم، تو فکر می‌کنی کی‌ای، نفس کی بودی تو، به خودم بد کردم، آی دل خودم، نه نمیارم، ای داد بر من، دیوونه‌ی دوست داشتنی، لیلا، دل به دل، قاف، سختگیر، آخرش قشنگه و ای دل غافل؛ آهنگ‌های انتخابی طلیسچی برای اجرای جمعه‌ شب بودند که به درخواست مخاطبان سه قطعه قاف، سختگیرم و نه نمیارم؛ مجدداً شنیدنی شدند.

اعضای ارکستر طلیسچی به رهبری امیر بهادر دهقان نوازنده کیبورد متشکل از محمد عارف (گیتار نایلون)، مهراد حیدری (گیتار الکتریک)، فرید الهی (بیس)، امیرحسین آزموده (پرکاشن)، کامیار عبدی (درامز)، مسیح منتظری (کیبورد) و سهند اسدی (ساکسیفون) است.

طلیسچی در حالی جمعه‌ شب در ششمین سالگرد انتشار نخستین آلبوم رسمی خود با نام دقیقه‌هام به روی صحنه رفت که مسیر هنری‌اش سمت‌ و سوی تازه‌ای به خود گرفته است و قطعاتش در فضایی متفاوت‌ از تولیدات گذشته منتشر می‌شود. همچنین زمزمه‌هایی از انتشار آلبوم جدید این خواننده به گوش می‌رسد که قرار است در ماه‌های آینده با شگفتانه‌ای منتشر شود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مرکز همایش های برج میلاد ، علیرضا طلیسچی ، کنسرت موسیقی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مرکز همایش های برج میلاد علیرضا طلیسچی کنسرت موسیقی علیرضا طلیسچی برج میلاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۵۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین ساعات زندگی افلاطون فاش شد: افلاطون در آخرین ساعات زندگی‌اش چه می‌کرد؟!

زی‌سان: افلاطون که یکی از تأثیرگذارترین فیلسوفان تاریخ است به دلیل نظریه های‌اش در مورد سیاست، شعر، دانش و اخلاق شهرت داشت.

به گزارش زی‌سان و به نقل از دیلی میل، به لطف طومار تازه کشف شده‌ای که در کنار کوه وزوویوس مدفون شده، اکنون می‌دانیم که متفکر یونان باستان آخرین لحظات زندگی خود را صرف انتقاد شدید از «نداشتن ریتم» یک کنیز فلوت‌زن کرد و این انتقادات تا آخر مهمانی همچنان ادامه داشت..

این متن قدیمی به جزئیات ساعات پایانی زندگی افلاطون می‌پردازد و نشان می‌دهد که فیلسوف باستانی که از تب رنج می‌برد، قبل از مرگ در سن ۸۰ یا ۸۱ سالگی در حدود سال ۳۴۸ قبل از میلاد، به موسیقی گوش می‌داد و از مهمانان پذیرایی می‌کرد.

این طومار که به عنوان تاریخ آکادمی شناخته می‌شود و توسط فیلودموس، فیلسوف و شاعر قرن اول قبل از میلاد نوشته شده، از زمان کشف آن در ویلایی بزرگ در هرکولانیوم (اکنون در ایتالیا به عنوان ارکولانو شناخته می‌شود)، در سال ۱۷۵۰ تاکنون ناخوانا بوده است.

تایمز گزارش داد این پاپیروس که گمان می‌رود متعلق به پدرزن ژولیوس سزار باشد پس از فوران کوه وزوویوس در سال ۷۹ پس از میلاد مسیح در زیر چند متر خاکستر در خانه مدفون شده و محققان ۲۵۰ سال گذشته را با تلاش خستگی‌ناپذیر صرف برای یافتن راهی برای خواندن محتوای آن کرده‌اند.

اکنون پروفسور «گراتزیانو رانوکیا» از دانشگاه پیزا و همکارانش از تکنیک‌هایی از جمله تصویربرداری ابرطیفی مادون قرمز موج کوتاه استفاده کرده‌اند که تغییراتی را در نحوه تابش نور روی جوهر سیاه پاپیروس برای رمزگشایی از سند ایجاد می‌کند.

پروفسور رانوکیا این طومار را «قدیمی‌ترین تاریخ فلسفه یونانی که در اختیار ماست» توصیف کرد. این استاد دانشگاه گفت که استقبال افلاطون از مهمان خود که در نوشته‌ها از آن به عنوان «مهمان کلدانی» یاد می‌شود، نشان می‌دهد که فیلسوف بزرگ «وظایف خود را در قبال این مهمان انجام می‌دهد» و افزود که «میهمان نوازی برای یونانیان مقدس بوده است».

طومار همچنین تأیید می‌کند که افلاطون در آکادمی آتن دفن شده، و این جزئیات را اضافه می‌کند که محل آرامیدن این متفکر باستانی در باغی مشخص در محوطه دانشگاه بوده است.

همچنین این متن باستانی نشان می‌دهد که افلاطون در سال ۴۰۴ قبل از میلاد یا ۳۹۹ قبل از میلاد یعنی قبل از اینکه محبوبیت او افزایش یابد به بردگی فروخته می‌شود، که در تضاد با نظریه رایج است که می‌گوید وی در سال ۳۸۷ قبل از میلاد توسط فرمانروای سیراکوز، دیونیسیوس، فروخته شد تا نفوذی که بر مردم علیه حاکم ظالم می‌کرد، محدود شود.

پروفسور رانوکیا افزود: به لطف پیشرفته‌ترین تکنیک‌های تشخیص تصویربرداری، ما در نهایت قادر به خواندن و رمزگشایی بخش‌های جدیدی از متون هستیم که قبلاً غیرقابل دسترس به نظر می‌رسیدند.

وی می‌گوید: «برای اولین بار، توانستیم دنباله‌هایی از حروف پنهان از پاپیروس‌ها را بخوانیم که در لایه‌های مختلف تا شده بودند و در طول قرن‌ها به یکدیگر چسبیده بودند. این کار از طریق فرآیند باز کردن با استفاده از یک تکنیک مکانیکی انجام شد که کل تکه‌های متن را مختل کرد.» پروفسور همچنین اضافه کرد گفت تاثیر کامل این کار تنها در سال‌های آینده مشخص خواهد شد.

سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • روز سخت پرسپولیس مقابل میلادِ سپاهان(عکس)
  • گردهمایی «دختران دانشجو» در قم برگزار ‌می‌شود
  • کنسرت مشترک سامان احتشامی و عمران فروزش در تالار رودکی
  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • لزوم تبیین دستاورد‌های انقلاب و اجرای طرح یاری گران در روستا‌ها
  • آخرین ساعات زندگی افلاطون فاش شد: افلاطون در آخرین ساعات زندگی‌اش چه می‌کرد؟!
  • زد و خورد زکی‌پور قبل از پرسپولیس!(عکس)
  • مستند «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم «هنر و تجربه» شد
  • حضور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی در اجرای نمایش «نظامِ ابن عربی»
  • تقدیم اجرای «نظامِ ابن عربی» به فرهاد ناظرزاده‌کرمانی